Olivaloe - 100% természetes natúrkozmatikumok Görögországból

Olivaloe – 100% természetes natúr kozmetikumok Görögországból

 

Az Olivaloe natúr kozmetikai termékei bio olívaolajat és bio Aloe Verát tartalmaznak. Készítői ezekhez a komponensekhez társítanak számos természetes alapanyagot az orchidea kivonattól a körömvirágon át a zöldteáig.

Fő alapanyagaik olyan ültetvényekről származnak, amelyek műveléséhez csak természetes módszereket és technológiákat használnak, ezért az Olivaloe termékek egészségesek és tápanyagokban gazdagok.

Az Olivaloe produktumok nem tartalmaznak ásványi olajokat, vazelint, propilén-glikolt, szilikont és parabéneket, és a termékfejlesztés során állatkísérleteket sem végeztek.

A környezettudatos növénykultiváció és a környezettudatos termékfejlesztés eredményeképp magas minőségű termékeik méltán képviselik a Görög életszeretet kultuszát.

Arcápolási, testápolási, hajápolási kozmetikumaik mellett kínálatuk fürdő és mosakodó-szerekből, napvédő, anticellulitisz és férfiaknak szánt termékekből állnak, de a szortimentben natúr alapanyagokból álló izomlazítót és szúnyog és kullancsűző készítményt is.

Modern technológiai eljárások során régi, tradicionális görög szépségápolási receptek elevenednek meg magas minőségű kozmetikai termékeik formájában.


Tovább a termékekhez